Forumindex Slakthusets forum
Slakthusets forum
 
 Vanliga frågorVanliga frågor   SökSök   MedlemslistaMedlemslista   AnvändargrupperAnvändargrupper   Bli medlemBli medlem 
 ProfilProfil   Logga in för att läsa dina meddelandenLogga in för att läsa dina meddelanden   Logga inLogga in 

Forumregler och etik

 
Skapa nytt ämne   Det här ämnet är låst så du kan varken svara på eller ändra det.    Forumindex -> Forumregler
Föregående ämne :: Nästa ämne  
Författare Meddelande
Lasse
Slakthusproffs


Registreringsdatum: 16 maj 2006
Inlägg: 48
Ort: Nyköping

InläggPostat: 2006-05-18 06:52:11    Rubrik: Forumregler och etik Svara med citat

Forumets ENKLA regler:

• Anstötligt språk tillåts inte. Ser vi sånt, kommer inlägget raderas utan förvarning. I grövre fall kan det leda till avstängning.

• Kommersiell reklam för egen vinning ej tillåten. Med andra ord får man inte göra reklam för sitt egna företag o.d. i syfte att värva nya kunder/medlemmar eller på något annat vis tjäna på det. Sådan annonsering kommer oavkortat leda till att inlägget raderas utan förvarning och vid upprepning kan det leda till avstängning. Länkning till hemsidor som säljer billiga produkter är alltså tillåtet förutsatt man inte har någon anknytning till företaget /organisationen. Inläggets framtoning ska här vara saklig och utan reklammässig formulering. Idéella, icke vinstdrivande organisationer, sällskap föreningar och klubbar är dock undantagna denna regel om deras budskap ligger i linje med forumets inriktning och intresse.

• Inlägg som anses felpostade flyttas utan förvarning till lämpligt plats. Är du osäker på vart du ska posta ditt inlägg/fråga, skicka ett PM till en moderator och fråga först. I vissa fall kan den moderator som flyttar din tråd skriva en anledning till varför tråden flyttades i första inlägget i tråden.

• Behandla övriga medlemmar av forumet med respekt.

• Så kallad "bumpning" (skriva tomma/meningslösa inlägg för att din tråd ska hamna högre upp i hierarkin) är INTE tillåten. Ser vi sånt, kommer inlägget raderas utan förvarning.

• Du går med på att inte posta något störande, stötande, vulgärt, hatiskt, hotande, sexuellt anspelande eller något annat material som kan tänkas bryta mot någon tillämplig lag. Skriv inget som kan vara kränkande för enskild person. Vi moderatorer behöver inte motivera varför ett inlägg raderas eller varför en avstängning har skett. Följs reglerna och du agerar med allmänt hyfs skall det nog inte vara några som helst problem.

• Korspostning, det vill säga skapa samma inlägg i flera forumsdelar är inte tillåtet. Upptäcks korspostning kommer minst 1 av trådarna att raderas utan förvarning.

• Om du använder en bild i din signatur, tänk på att den maximalt får vara 486x123 pixlar stor. Om den är större kommer den att raderas. Vanligtvis får man maximalt ha fem rader med text i sin signatur (sett med skärmupplösning 800x600). Men har du en bild i signaturen får du maximalt ha två rader med text. Kom ihåg att även tomma rader räknas.

Att tänka på INNAN du skriver något
• Använd sökfunktionen för att för att försäkra dig om att din fråga inte redan existerar i en tråd.
• Om du har en fråga/inlägg som liknar en tidigare, skriv inte i samma tråd/ämne utan skapa ett nytt!
• Om du behöver hjälp med något så försök att skriva en relevant rubrik, så att man direkt kan se om man kan hjälpa till eller inte. Kom ihåg: För du ska få ett bra svar krävs det ju att du ställer en bra fråga =)

När du gjort ditt första inlägg, har du accepterat dessa enkla regler.

Om någon förvissar sig om att det föreligger misstankar mot ovanstående nämnda regler så skicka epost till: lasse@slakthuset.com

Vi hoppas att du skall trivas på forumet!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Skicka e-post Besök användarens hemsida MSN Messenger
Visa inlägg nyare än:   
Skapa nytt ämne   Det här ämnet är låst så du kan varken svara på eller ändra det.    Forumindex -> Forumregler Alla tider är GMT
Sida 1 av 1

 
Hoppa till:  
Du kan inte skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet

Skapa forum | Supportforum | Användarvillkor | Integritetspolicy | Cookiehantering | Kontakta oss |
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Swedish translation by phpBB Sweden and Virtuality © 2003-2005
Sidan tog 0.04 sekunder att ladda.